روش های تبلیغاتی برای جذب مشتری :
در گذشته تبلیغات بیشتر از طریق رادیو ، تلویزیون ، روزنامه و پخش تراکت انجام می شد اما امروزه معرفی کسب و کار و خدمات از طریق احداث تابلو به شیوه های مختلف همچون
تابلو استیل ،
تابلو برجسته و تابلو چلنیوم بر سردر محل کسب و کار و همچنین از طریق دیگر استراتژیهای تبلیغاتی و بازاریابی همچون اینترنت ، شبکه های اجتماعی و به طور کلی تاکتیک های دیجیتال یا ترکیبی از تبلیغات دیجیتال و سنتی انجام می پذیرد . تیم های موفق تبلیغات و بازایابی تیم هایی هستند که بتوانند بازار هدف و منافع را به طور کامل شناسایی نمایند نسبت به تمام روشهای تبلیغاتی و موقعیت هر یک شناخت دقیقی داشته باشند .
انواع روشهای تبلیغاتی :
تبلیغات چاپی :
این نوع تبلیغات سابقه بلند بالایی درکشور ما دارد و هنوز هم از رده خارج نشده است و با پیشرفت فناوری دچار تغییرات و دگرگونی های زیادی شده است . گرافیک ها و طرح های مورد استفاده در این نوع تبلیغات تاثیر زیادی بر ترغیب مخاطب برای بهره گیری از تبلیغ مدنظر می باشد . اگر مخاطبان شما هنوز از نشریاات چاپی بهره می گیرند پس بهتر است از این نوع تبلیغات سود ببرید .
این نوع تبلیغات شامل موارد زیر می باشد :
مجلات ملی ، محلی ، تجاری ، صنعتی
کتابهای راهنما ، صفحات زرد ، صنعت ، محلی
ایمیل که به صورت مستقیم برای مشتری ها فرستاده می شود
کارت های اتوبوس و تاکسی
بیلبوردها - تابلوهای تبلیغاتی
تبلیغات آنلاین :
امروزه اکثر نشریات با استفاده از نسخه های آنلاین به تبلیغ می پردارند . تبلیغات آنلاین ، موقعیت های متنوع تبلیغاتی و استراتژی های همراه با آن را فراهم می نماید که پایه مناسبی برای آنالیز میزان اثر بخشی گروه های تبلیغاتی محسوب می گردد که عبارتند از :
روزنامه های آنلاین ملی ، محلی ، اجتماعی و تجاری
مجلات محلی ، منطقه ای و بین المللی
وبلاگها
موتورهای جستجو
آگهی های موجود در سایتها
تبلیغات بومی
هدف یابی مجدد (تبلیغاتی که کاربران همیشگی وب سایت شما را مورد هدف قرار می دهد) .
شبکه های اجتماعی :
تبلیغات در شبکه های اجتماعی ترکیبی از انواع استراتژیهای بازاریابی است و غالبا همراه با کمپین ها و گروه های بازاریابی است که شامل
قرعه کشی ها ، تبلیغات تلفن همراه ، فیس بوک ، پست های منتشر شده و فیدهای تبلیغاتی
توییتر – کمپین های تبلیغاتی
لینکدین – کمپین های تبلیغاتی
پینترست پستهای منتشر شده
تلفن همراه :
تبلیغات تلفن همراه معمولا با یک کمپین بازاریابی گسترده ای مرتبط می باشد و رشد تبلیغات تلفن همراه در حوزه کسب و کار امری انکارناپذیر است و تاثیر بسیار زیادی در توسعه بازاریابی دارد مانند تبلیغات موبایل از طریق شبکه های اجتماعی
تلویزیون :
تبلیغات در تلویزیون از دیرباز تا کنون مورد استفاده قرار گرفته است اما این مدل تبلیغات به علت گرایش خریداران به سمت سرگرمی ها و اخبار های موجود در فضای مجازی به شیوه ای زیر در حال تغییر است :
برنامه نویسی شبکه های ماهواره ای و کابلی و محلی که برای مخاطبان خاص با توجه به میزان نظاره گران می باشد .
شبکه های تلویزیونی ایندی : یک شبکه محلی کوچک که با مبلغ اندکی به تبلیغ و جذب مشتری می پردازد .
شبکه های بازپخش برنامه ای تلویزیون
پخش عمومی : این شبکه ها به منظور بهبود روابط عمومی می باشد که توسط برخی از شرکت ها جهت حمایت مالی صورت می گیرد .
رادیو :
تبلیغات رایویی با سابقه بلند مدت یک فضای تبلیغاتی برای مخاطبان خاص می باشد . برای تبلیغ در این فضا می بایست بازار هدف خود را شناسایی نموده و شبکه مورد نظر را انتخاب و سپس متناسب با میزان مخاطبان خود در فرکانس شبکه های مختلف همچون برنامه های ملی و محلی ، برنامه های خبری و گفتگو ، موسیقی و غیره ، اقدام به بازاریابی و تبلیغ نمایید .
تبلیغات حمایتی :
این تبلیغات به صورت حمایتی و از طریق کمک های مالی به صورت جمع آوری پول یا کالا و ارائه خدمات مختلف انجام می پذیرد .
منبع : گروه تولیدی ایمن نورتاب