درب اتوماتیک چیست؟ 7 مورد از ویژگی های درب های اتوماتیک

درب اتوماتیک چیست؟ 7 مورد از ویژگی های درب های اتوماتیک


تکنولوژی از ارکان اصلی زندگی انسان است .در زندگی مدرن و ماشینی، بشر از وسایل و تجهیزاتی استفاده می‌کند که روزگاری برای مردم قدیم، رویایی غیر قابل دسترس بوده است. استفاده مداوم و روزمره، آنها را به جز جدایی‌ ناپذیری از زندگی تبدیل نموده و نبودشان موجب تحمل دشواری و سختی فراوان است و در زندگی ای که با آن سر و کار داریم تاثیری مستقیم در کیفیت و نحوه زندگی دارد. تکنولوژی در عین تسهیل انجام کارها، باعث صرفه جویی در زمان نیز می‌شود.تاریخچه درب اتوماتیک و مثال های فراوانی در این زمینه ،وجود دارد که در طول روز و به دفعات فراوان و بدون توجه از آن ها عبور میکنیم.دراین مقاله قصد داریم به این سوال جواب بدهیم که اولین درب اتوماتیک توسط چه شخصی اختراع شده است؟ این مقاله را دنبال کنید و تا انتها بخوانید

تاریخچه درب های اتوماتیک

استفاده از درب های اتوماتیک سابقه ای بالای ۲۰۰۰ سال را دارد طبق تاریخ و مستندات موجود سازنده درب اتوماتیک، در قرن اول میلادی دانشمند و ریاضیدان یونانی هرون(heron) می‌باشد که اولین درب اتوماتیک را در یونان باستان برای استفاده در معابد اسکندریه اختراع کرد .
اتوماتیک و اولین استفاده آن :هرون مخترع درب اتوماتیک، اولین بار از طریق آتش برای گرم کردن آب در گوی های فلزی بزرگ استفاده کرد به طوری که پس از گرم شدن گوی و بر اثر ایجاد فشار هوای ناشی از تبخیر، آب موجود در آنها به ظرف به ظرف مجاور پمپاژ شده سنگین شدن ظروف مجاور، آن ظرف‌ها مانند وزنه‌ای سنگین عمل می‌کردند و با سنگین شدن ظرف و جابجا شدن آن با استفاده از طناب و قرقره ،درب‌های معابد در زمانی که مردم برای نیایش می‌آمدند باز می‌شدند.
درب اتوماتیک و پیشرفت آن در زمان: در سال ۱۹۳۱ مهندسان Raymond.h.horance و Sheldon roby.s از سازندگان ابزارهای صنعتی شرکت works stanley با مشاهده مشکلات پیش خدمت‌های رستوران‌های معروف ساحلی wilcox pier در هنگام ورود و خروج از آشپزخانه با دستان پر به فکر باز و بسته شدن خودکار درب آنجا افتادند و اولین درب اتوماتیک در عصر تکنولوژی ساخته شد .از روز اول تاریخچه درب‌های اتوماتیک، مشخص شده است که ویژگی اصلی در ساخت و نصب درب‌های اتوماتیک ایجاد سهولت در تردد و رفاه همراه با زیبایی و کارایی بوده است در سال ۱۹۵۴ دی هورتون و لوهیدیت اولین درب اتوماتیک کشویی را اختراع کردند و برای فرمان درب اتوماتیک از سیستم محرک تشک پنوماتیک استفاده می‌کردند،سال ۱۹۶۰ آنها automatics horton lnc را تاسیس کردند و اولین درب اتوماتیک تجاری را روانه بازار مصرف نمودند .در طول دهه ۱۹۷۰ سنسورهای حرکتی اختراع و برای باز شدن درب اتوماتیک مورد استفاده قرار گرفت و این امر باعث افزایش رونق و محبوبیت درب اتوماتیک شد .در دهه ۱۹۸۰ درب اتوماتیک گردان ساخته شد و در دهه ۱۹۹۰ درب اتوماتیک تاشو اختراع شد سنسورهای مادون قرمزفعال به عنوان روش فعال سازی،به استاندارد درآمدند.در جامعه پیشرفته امروزی درب‌های اتوماتیک به یک امر رایج در ساختمان های تجاری در سراسرجهان تبدیل شده اند و سیر وتحولات فراوانی را پشت سر گذاشته است.

درب های اتوماتیک چه ویژگی هایی دارند؟

کاربرد درب اتوماتیک در عصر حاضر: همانطور که گفتیم استفاده از درب‌های اتوماتیک به یک نیاز اساسی تبدیل شده است. با به روز رسانی‌های پیشرفته درب های اتوماتیک، مزایای استفاده از آن نیز به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده است در این مقاله به بعضی از فواید و مزایای آن و کاربردش در زندگی امروزه اشاره می‌کنیم.
 
  1. دسترسی و ورود و خروج سریع‌تر و راحت‌تر :اولین مورد از مزیت درب اتوماتیک این است که با تکنولوژی مدرن به کار رفته در سیستم آن، دخالت دست کاهش یافته است .اگر وسایل زیادی حمل می‌کنید باز کردن درب و ورود به محل برای شما با سختی همراه خواهد بود. همچنین افراد مسن و معلول نیز هنگام عبور از درب‌ها دچار مشکل می‌شوند، بنابراین با نصب درب‌های اتوماتیک راحتی و سهولت به آسانی در دسترس شما قرار خواهد گرفت.
 
  1. انرژی را کاهش می‌دهد: در ادارات زمانی که درب‌ها برای مدت طولانی باز باشند باعث می‌شوند انرژی محیط به راحتی خارج شود و دمای داخل تحت تاثیر قرار می‌گیرد .درب‌های معمولی منجر به استفاده بیش از حد از تهویه یا سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی می‌شود اما درب های اتوماتیک به طور خودکار باز و بسته می‌شوند و مصرف انرژی را کم و بهینه می‌کند.
 
  1. ساده سازی تردد در مکان‌های شلوغ :مکان‌های زیادی مانند بیمارستان‌ها ،هتل‌ها و یا مراکز خرید که ازدحام جمعیت در آن زیاد است و مردم زمان کافی برای باز و بسته کردن درب‌ها را ندارنداستفاده از درب‌های اتوماتیک باعث تردد آسان می‌شود
  2. بدون سر و صدا بودن: درب های اتوماتیک نسبت به درب‌های دستی صدایی ندارند. هرگاه دری را به طور مکرر بازیابسته می‌کنیم صدایی ناخوشایند ایجاد می‌کند و با گذشت زمان تحمل چنین سر و صدایی آزاردهنده می‌شود .درب اتوماتیک به علت اتوماتیک بودن و نداشتن دخالت دست هرگونه صدای اضافی را حذف کرده است.
  3. ایمنی بیشتر: از مهم ترین مزیت‌های درب اتوماتیک بحث ایمنی آن است. افزایش امنیت مهمترین دلیل استفاده از درب اتومات برای یک ساختمان می‌باشد.
  4. قابلیت تنظیم سرعت باز و بسته شدن درب :عواملی مانند اندازه ترافیک محل، نوع مراجعه کننده، تغییر فصل و حتی ساعات شبانه روز از مواردی است که می‌توان سرعت باز و بسته شدن درب را با آن تنظیم کرد.
  5. زیبایی و ارزش ساختمان: یکی دیگر از مواردی که استفاده از درب‌های اتومات را متداول کرده است افزایش زیبایی برای ساختمان می‌باشد.درب های اتوماتیک در انواع مختلف و رنگ‌های متنوع ،این امکان را به افراد می‌دهد که انتخاب آزادتری در خرید آن داشته باشند.

حرف آخر
گفتیم که درب اتوماتیک غدمت 2000 ساله دارد و این درب ها مزایای خوبی را امروزه در زندگی روزمره ما انسان ها دارد که از جمله این مزایا دسترسی و ورود و خروج سریعتر، امنیت بیشتر، کاهش انرژی مصرفی، سرو صدای کمتر، ایجاد تردد آسان و قابلیت تنظیم سرعت باز و بسته شدن درب ها و همینطور جلوه ی زیبایی را به ساختمان خواهد داد. اگر برای منزل یا ساختمان خود نیاز به درب کرکره ای دارید حتما با ما در تماس باشید
 
۲۵ آذر ۱۴۰۲


محصولات مشابه
  • بخاربند|عایق سقف

    بخاربند|عایق سقف

    سقف شما قسمت بسیار مهمی از خانه شما است که نقشی اساسی در محافظت از شما و ساختمان شما در برابر عوامل محیطی متفاوت که در فصول مختلف سال ممکن است با آن روبرو شویم، برعهده دارد. هنگامی که رطوبت روی سقف در تماس با گرمای خورشید قرار میگیرد، به سمت داخل حرکت میکند. در سقف های معمول، این رطوبت از طریق بخار به داخل هدایت میشوند. برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به عایق های حرارتی استفاده از بخاربند الزامی است. بدون یک لایه بخاربند، رطوبت منتقل شده در هوای گرم در فضای مسکونی داخل ممکن است در عایق حرارتی پخش شود. همچنین در ماههای زمستان که امکان ایجاد میعان است ، ممکن است آب بارندگی نیز به بافت ساختمان وارد شود و باعث افزایش سطح رطوبت در سقف شود.انتشار بخار آب موجود در هوا ممکن است منجر به تشکیل میعانات شود که به نوبه خود ، ممکن است به طور قابل توجهی بر عملکرد لایه عایق تأثیر بگذارد • میعانات ممکن است آسیب زیادی به ساختار سقف وارد کند. . با ایجاد یک محافظ کارآمد ، میتوان اطمینان حاصل کرد که رطوبت موجود در هوا از اتاق های نشیمن نمی تواند وارد سقف شود و به آن آسیب برساند. در واقع لایه بخاربند نه تنها از نفوذ رطوبت به داخل عایق جلوگیری می کند ، بلکه از جریان هوا از طریق سقف عایق بندی شده با حرارت جلوگیری می کند. اگر کاربری داخلی ساختمان شما مرطوب باشد ، مانند اتاق استخر ، آشپزخانه ، اتاق دوش و.. هوای گرم و مرطوب می تواند از طریق دیوارهای جدا کننده ، دودکش، و سوراخ های برقی یا لوله کشی به سقف راه یابد. • باید توجه داشت که استفاده از لایه بخاربند درزیر تمامی پوشش های سقف های شیبدار نظیر شینگل، تایل، سفال، ورق و ... برای جلوگیری از ایجاد میعان و بهبود عملکرد عایق حرارتی و در کل افزایشطول عمر مصالح ساختمانی الزامی است.

    مصالح ساختمانی تهران
  • نانو ضدآب عایق سنگ نما

    نانو ضدآب عایق سنگ نما

    ویژگی: پس از استفاده از Aquaproof ویژگی های زیر حاصل میگردد: · موجب آبگریز شدن و واترپروف شدن کامل سطوح میگردد؛ · خواص دفع آب آن در واکنش با دی اکسید کربن موجود در هوا گسترش پیدا می کند؛ · جذب آب مواد را کاهش می دهد، موجب افزایش مقاومت در برابر یخ زدگی می گردد، عمر کار را افزایش می دهد؛ · مقاوم در برابر سرمایش گرمایش های متناوب؛ · نفوذ عمیق به داخل منافذ بدون گرفتگی آنها و فرآیند تنفس مواد را حفظ می کند؛ · بی رنگ و ظاهر مواد حفظ می شود؛ · سازگار با انواع افزودنی های بتن و گچ؛ · نسوز و مقاوم در دمای 30- الی 350+ درجه سانتی گراد؛ · سطح پایینی از مواد آلی فرار؛ · اُرگانیک و سازگار با محیط زیست؛ کاربرد: برای آبگریز کردن سطوح مصالح برای دفع رطوبت مانند آجر، بتن، مصالح طبیعی و سیمان و…؛ بعنوان افزودنی در زمان تولید بتن، گیپسوم و تولید قطعات و بلوک های سیمانی ضد آب؛ در زمان تعمیر ساختمان های مسکونی و صنعتی و سازه؛ برای ساخت ملات بند کشی ضد آب؛ برای رقیق سازی رنگ پلاستیک جهت افزایش مقاومت در برابر رطوبت و اشعه UV؛ برای ضد آب نمودن بند کشی محیط های در معرض رطوبت بالا مانند سرویس های بهداشتی، سونا، استخر و … ؛ برای ساخت دوغاب های مختلف با تأثیر مثبت در چسبندگی و گیرایی دوغاب در بندکشی ها که پس از خشک شدن مقاوم در برابر نفوذ آب و رطوبت می باشد

    مصالح ساختمانی تهران
  • ورق طرح سفال،ورق پرچین،قیمت ورق شیروانى

    ورق طرح سفال،ورق پرچین،قیمت ورق شیروانى

    ویلا سازه(طراح ومجری سقفهای شیبدار) اجرای انواع سقف ویلا,آلاچیق,سردرب وپیشانی ساختمان,پوشش سقف سوله با انواع ورقهای گالوانیزه رنگی,سفال,آردواز پرچین,ورق طرح سفال,ایرانیت فروش کلیه محصولات سقفهای شیبدار ورق طرح سفال،ورق آردواز،ورق پرچین ورق گالوانیزه رنگی،ورق شادولاین ،کرکره ورق دکرا،ورق شینگل،آندوویلا ،نماولمبه آبرو سوله،هواکش سوله،فایبرگلاس،پلی کارتن پلاست،توری گالوانیزه،توری مرغی توری پلاستیکی،سفال طبرستان،ورق صدف تایل پرچین،تایل طرح سفال،پلی کربنات ایرانیت سیمانی،پیچ نوک مته ای،کلاهک تیزه ورقی،آهن آلات،پروفیل،ورق روغنی لطفا قبل از هر اقدامی از مشاوره رایگان شرکت ویلاسازه بهره مند شوید. دفتر:02122338936 02126303424 همراه:09121495297

    مصالح ساختمانی تهران
  • نصب تایل سنگریزه ای سقف شیروانی

    نصب تایل سنگریزه ای سقف شیروانی

    لازم به ذکر است بار مرده سقف برای محصول به همراه زیر سازی چوبی و متعلقات 15 الی 20 کیلو گرم بر متر مربع می باشد. نکته : اگر پروفیلها در جهت عمود بر شیب اجرا گردد یا به جای قوطی از پروفیل z استفاده شده باشد (حداکثر به فاصله 75 سانتیمتر از یکدیگر) سایز چوب رفتر (درجهت شیب ) از 5*4 به 5*6 تغییر کرده و از پیچ 7 سانتیمتر می بایست استفاده شود. سایز چوب مصرفی برای پروژه هایی که پروفیلها در جهت شیب می باشند 5*4 سانتیمتر خواهد بود و مقدار آن 5 الی 5.5 متر طول (چوب رفتر و بتن هم سایز هستند) به ازای هر متر مربع سقف شیبدار می باشد. برای پروژه هایی که پروفیلها عمود به شیب می باشند ،مقدار وسایز چوبها به صورت زیر می باشد: چوب رفتر (درجهت شیب) : به ازای هر متر مربع سقف 170 سانتی متر طول چوب 5*6 چوب بتن (در جهت عمود بر شیب) : به ازای هر متر مربع سقف 370 سانتی متر طول چوب 5*4 چوب مصرفی در سقف می بایست از جنس نراد روسی و به شاخه های 6 یا 4 متری می باشد.

    مصالح ساختمانی تهران